26. června 2007

Sázky: rekordní obrat

Rekordní sázkový obrat 1 960 000 Kč v neděli při Českém derby zaznamenala sázková kancelář Betino. "Je to nejvíc za pět let, co ve Velké Chuchli působíme," řekl spokojený ředitel závodiště Petr Drahoš, podle něhož se pozitivně projevila nejen dobrá divácká návštěva, ale i výsledky dostihů. "Vyhrávali koně, kteří se dali trefit. Podobně jako loni, kdy si hráči po třech dostizích půjčovali všude okolo peníze, aby to co nejvíc zahráli."

Na sázkové tendence během samotného derby jsem se zeptal bookmakera Jiřího Malíře: "Sázející věnovali pozdějšímu vítězi Medeovi pozornost, ale po počátečních rozpacích byl největší zájem o Blue Corala. Z Němců se nejvíc důvěřovalo Esparantovi, ale své příznivce měl po kvalitních výkonech v rámcových dostizích také žokej Eduardo Pedroza na Perdonovi. Stranou pozornosti zůstali svěřenci trenéra Koplíka, naopak překvapivě silnou důvěru měl Shaman."

Celkový obrat během derby-dne potvrdil předběžné odhady, podle nichž bývá objem sázek při Českém derby zhruba trojnásobný oproti normálním dostihovým dnům. "Zajímavostí bezesporu je, že sázející opět ukázali přehled v rámci dlouhodobých sázek na derby. Na Medea se začátkem jara dalo vsadit v kursu 50:1 a mnozí toho využili," dodal Malíř.

Žádné komentáře:

Okomentovat